Lösemili Çocuklar İçin Farkındalık Yaratma Etkinliğine Atlarımızla Destek Verdik.

Lösemili Çocuklar için Farkındalık Yaratma etkinliğine atlarımızla destek verdik.

Bursa Uludağ Üniversitesi Görükle Yerleşkesi alanındaki gölette düzenlenen Lösemili Çocuklar için Farkındalık Yaratma etkinliğinde üniversitemizin spor toplulukları yer aldı. Anlamlı etkinliğe Bursa Uludağ Üniversitesi Mennan Pasinli Atçılık MYO ve  Bursa Uludağ Üniversitesi Atlıspor Topluluğu (ULUAT) destek vermekten gurur duydular. Etkinlikte öğrencilerimiz kaltılımcılara öğretim elemanlarımız nezaretinde atlarını tanıtırken, aynı zamanda etkinlik alanına getirdikleri atlarına katılımcıların da binmelerini sağladılar.

Bursa Uludağ Üniversitesi Mennan Pasinli Atçılık MYO Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Kemal YILMAZ ve  Bursa Uludağ Üniversitesi Atlıspor Topluluğu (ULUAT) Danışmanı Öğr. Gör. Soner DEMİR meslek yüksekokulumuz ve atlıspor topluluğumuz ile üniversitemizde atçılık ve binicilik faaliyetlerinin tanıtılması ve yaygınlaştırılması için üst yönetimimize ve öğrencilerimize gayretleri ve hassasiyetleri için teşekkür ettiklerini belirtirken, üniversitemiz bünyesinde düzenlenen etkinliklerde Mennan Pasinli Atçılık MYO ve ULUAT öğrencileriyle dayanışma içinde yer almaktan övünç duyduklarını söylediler.

Haber Tarihi : [09-Kas-2022]

Haber Görüntüleme : [569]