MENNAN PASİNLİ ATÇILIK YÜKSEKOKULU’NDA DÖRTNALA MEZUNİYET COŞKUSU
 MENNAN PASİNLİ ATÇILIK YÜKSEKOKULU’NDA DÖRTNALA MEZUNİYET COŞKUSU

MENNAN PASİNLİ ATÇILIK YÜKSEKOKULU’NDA DÖRTNALA MEZUNİYET COŞKUSU

 

Mennan Pasinli Atçılık Yüksekokulu’nda eğitimlerini tamamlayan öğrenciler için düzenlenen tören Mennan Pasinli Atçılık MYO uygulama çiftliğinde gerçekleşti.

Bursa Uludağ Üniversitesi Mennan Pasinli Atçılık  Meslek Yüksekokulu 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı  Mezuniyet Törenini, Mennan Pasinli Atçılık biriminde, coşkuyla gerçekleştirildi. Törene, BUÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Adem DOĞANGÜN,  MEYOK Koordinatörü Prof. Dr. Çağatan Taşkın, Mennan Pasinli Atçılık  Meslek Yüksekokulu  Müdürü Doç. Dr. Gülşen GONCAGÜL, akademisyenler, öğrenciler, aileleri ve Atlıspor Topluluğu yönetimi katıldı.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Adem DOĞANGÜN, Mennan Pasinli Atçılık Yüksekokulu’nun mezuniyet törenine katılmaktan farklı bir keyif aldığını belirterek, Mennan Pasinli Atçılık Meslek Yüksekokulu’nun atçılık ve binicilik faaliyetlerini yönetim olarak ilgiyle takip ettiklerini belirtti.  

Törende konuşan Mennan Pasinli Atçılık Meslek Yüksekokulu  Müdürü Doç. Dr. Gülşen GONCAGÜL 8. Dönem mezuniyet törenini gerçekleştirmenin gururunu yaşadıklarını ifade etti. Bu yaşanan haklı gururun öğrenci evlatlarımız kadar onların bu günlere gelmesinde her türlü fedakârlığı gösteren anne-babalar, aile büyüklerine de ait olduğununun altını çizerek,ayrıca şükranlarını sundu. Pandemi sürecinin ertesinde akademik ve idari personel olarak süreci gayet başarılı bir şekilde yakından takip ettiklerini, Mennan Pasinli Atçılık Meslek Yüksekokulu olarak öğrencilerin kendi alanlarında daha iyi yetişebilmeleri ve mağduriyet yaşamamaları için her türlü destek vermenin ve Türkiye’deki atçılık sektörünün farklı alanlarında görev alacak olan gençlerimizi en iyi şekilde yetiştirmenin çabası içerisinde olduklarını ifade etti.

Mennan Pasinli Atçılık Meslek Yüksekokulu mezuniyet töreninde Öğr. Gör Soner DEMİR danışmanlığında öğrencilerimiz tarafından hazırlanan  HAY(AT) Mennan Pasinli Atçılık MYO Atlı Gösteri Ekibi görsel bir şölen yaratarak katılan protokol üyeleri, akademisyenler, veliler, öğrencilerimiz tarafından keyifle izlendi. Öğrencimiz Muhammet GEÇİT’in atlı akrobasi gösterisi izleyecilerden büyük alkış topladı.

Protokol konuşmalarının ve gösterilerin ardından, dereceye giren yüksekokul birincisi Nihan Dönmez’e, yüksekokul ikincisi Semanur Şahiner’e ve yüksekokul üçüncüsü Beyzenur Koçer’e mezuniyet anı belgeleri ve ödülleri protokolün değerli katılımcıları tarafından verildi. Ardından yüksekokul birincisi Nihan Dönmez’in  mezuniyet kütüğüne nal çakımı gerçekleştirildi. Tören, katılan mezunlara anı belgelerinin verilmesinin ardından öğrencilerin havaya kep atmasıyla sona erdi.

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [28-Haz-2022]

Haber Görüntüleme : [1.032]