Etkinlikler
Mennan Pasinli Atçılık MYO Kariyer Günleri, Batuhan TURGUL Yarış Atı Antrenörü "Yarış Atının Bir İdman Günü"
16-04-2024
Mennan Pasinli Atçılık MYO Derslik I, Görükle Kampüsü / BURSA
Mennan Pasinli Atçılık MYO Kariyer Günleri, Ayşe YETİŞ, Veteriner Hekim "Yarış Atlarınnda Doping Kontrolü"
13-03-2024
Mennan Pasinli Atçılık MYO Derslik I, Görükle Kampüsü / BURSA
Mennan Pasinli Atçılık MYO Kariyer Günleri, Doç. Dr. Sevim KASAP, BUÜ Veteriner Fakültesi Öğretim Üyesi "Neonatal Taylarda Bakım ve Pasif Transfer Yetmezliği"
18-12-2023
Mennan Pasinli Atçılık MYO Derslik I, Görükle Kampüsü / BURSA
Mennan Pasinli Atçılık MYO Kariyer Günleri, Doç. Dr. Bayram SÜZER, BUÜ Veteriner Fakültesi Öğretim Üyesi "Safkan Yarış Atlarında Kemik Kırıkları ve Klinik Öncesi Araçların Kullanımı"
11-12-2023
Mennan Pasinli Atçılık MYO Derslik I, Görükle Kampüsü / BURSA
Mennan Pasinli Atçılık MYO Kariyer Günleri, Sayın Prof. Dr. Ahmet Saim KILAVUZ, Bursa Uludağ Üniversitesi 8. Rektörü, Eğitimde Özgün, Düşüncede Özgür Mottosuyla "Öğrenci Dostu Üniversite"
11-10-2023
Mennan Pasinli Atçılık MYO Derslik I, Görükle Kampüsü / BURSA
Mennan Pasinli Atçılık MYO Kariyer Günleri, Sayın Akın TURAN, At Veteriner Hekimi "At Diş Bakımı ve Sağlığı"
19-12-2022
DÖRT NAL BİR AT ONLARLA FARKLIDIR HAYAT
28-10-2022
MENNAN PASİNLİ ATÇILIK MESLEK YÜKSEKOKULU VE ÇİFLİK
AT FOTOĞRAFÇILIĞI VE GÖZLEM YETENEĞİ
02-06-2022
EGZERSİZE BAĞLI AKÇİĞER KANAMASI
30-05-2022
SAHAYA GELEN TAYLARIN YÖNETİMİ
16-05-2022
MENNAN PASİNLİ ATÇILIK M.Y.O
Mennan Pasinli Atçılık MYO Kariyer Günleri, Sayın Serra SENGEL , Binici Antrenörü, " Ulusal ve Uluslararası Antrenör Eğitim Programları"
13-05-2022
Mennan Pasinli Atçılık MYO Derslik I, Görükle Kampüsü / BURSA
Mennan Pasinli Atçılık MYO Kariyer Günleri, Sayın Ferhat AKBENLİ , Nalbant, "Naviküler Kemik Sendromunda Nal Çakım Teknikleri"
09-05-2022
Mennan Pasinli Atçılık MYO Derslik I, Görükle Kampüsü / BURSA
Mennan Pasinli Atçılık MYO Kariyer Günleri, Sayın Emin Mahir BAŞDOĞAN , Binici Antrenörü, " At ve Değişim"
25-04-2022
Mennan Pasinli Atçılık MYO Derslik I, Görükle Kampüsü / BURSA
Mennan Pasinli Atçılık MYO Kariyer Günleri, Sayın Zeynep ÖZER , At Veteriner Hekimi, " Kornaj ve yumuşak damağın dorsele deplasmanı"
22-04-2022
Mennan Pasinli Atçılık MYO Derslik I, Görükle Kampüsü / BURSA
Mennan Pasinli Atçılık MYO Kariyer Günleri, Sayın Serdar BABAESKİ, At Veteriner Hekimi "Pasif Transfer Yetmezlik ve Rodococcus Equi Enfeksiyonu"
04-04-2022
Mennan Pasinli Atçılık MYO Derslik I, Görükle Kampüsü / BURSA
Mennan Pasinli Atçılık MYO Kariyer Günleri, Sayın Ayşe YETİŞ, At Veteriner Hekimi "Bir Yarış Atının Çiftlikten Sahaya Gelişimi"
21-03-2022
18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ'Nİ ANMA TÖRENİ
18-03-2022
Mennan Pasinli Atçılık MYO Derslik I, Görükle Kampüsü / BURSA
Mennan Pasinli Atçılık MYO Kariyer Günleri, Sayın Büşra KIRLANGIÇ , At Veteriner Hekimi, "Yarış Atlarında Ortopedik Rahatsızlıklar"
14-03-2022
Mennan Pasinli Atçılık MYO Derslik I, Görükle Kampüsü / BURSA
Mennan Pasinli Atçılık MYO Kariyer Günleri, Sayın İsmail YILDIRIM , Haracılık-Meracılık Danışmanı, "Atçılıkta Mera Yönetimi"
09-12-2021
Mennan Pasinli Atçılık MYO Derslik I, Görükle Kampüsü / BURSA
Mennan Pasinli Atçılık MYO Kariyer Günleri, Sayın Yiğit Alp YILDIRIM , At Besleme Uzmanı, " Atların Beslenmesinde Kullanılan Hammaddeler ve Özellikleri"
04-11-2021
Mennan Pasinli Atçılık MYO Derslik I, Görükle Kampüsü / BURSA
Mennan Pasinli Atçılık MYO Kariyer Günleri, Sayın Hasan ŞENTÜRK , Milli Takım Engel Atlama Sporcusu, BASK Baş Antrenörü, " Ulusal ve Uluslararası Engel Atlama Müsabakalarına Genel Bakış"
07-05-2021
Online
Atçılık sektörünün önemli zoonozu ruam farkındalığı ve biyogüvenlik bilgilendirme etkinliği
24-12-2019
BUÜ Mennan Pasinli Atçılık MYO / Derslik 2