Mühendislik Fakültesi Makine Mühendisliği Bölümünden Sağlık Çalışanlarına Destek

Covid-19 salgını nedeniyle sağlık çalışanlarının ihtiyaç duyduğu yüz siperliği koruyucu ekipmanı Bursa Uludağ Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Makine Mühendisliği bölümünde bulunan üç boyutlu yazıcılarla üretilerek, Türkiye genelinde gerçekleştirilen üretim çalışmalarına destek olundu. Üretilen koruyucu ekipmanlar, başta Bursa Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi olmak üzere bölge hastanelerinde büyük fedakarlıklarla çalışan sağlık çalışanlarına teslim edildi.

Haber Tarihi : [07-Nis-2020]

Haber Görüntüleme : [1.829]