ÖNEMLİ GÜNCELLENDİ! Proje Derslerinin Son Teslim Tarihi

Ders planımızda 2020-2021 güz döneminde yer alan uygulama ağırlıklı proje dersleri olan Bitirme Projesi, Mühendislik Sistem Tasarım, Project Management in Engineering ve Proje Hazırlık dersleri öğretim elemanlarımız tarafından online/elektronik iletişim kanalları kullanılarak  yürütülmüştür. En geç 20 Ocak 2021 tarihine kadar öğrencilerimizin bitirme projesi yazım kurallarına uygun olarak hazırladıkları proje raporlarını e-posta yoluyla danışman öğretim elemanlarımızca alınacaktır.

NOT 1: Bu derslere ait final ve bütünleme sınavları ortak olarak bölüm başkanlığınca hazırladıkları ödeve yönelik birkaç soru ile yapılacaktır. Öğrencilerin bu sınavlara girmesi zorunludur.

NOT 2:  Project Management in Engineering  dersinin raporunun ekleri hariç ingilizce olarak hazırlanması gerekmektedir.

NOT 3: Proje ders raporlarının yazım kuralları ve içerik açısından titizlikle değerlendirilmesi önemlidir.

Prof.Dr. Recep YAMANKARADENİZ

Bölüm Başkanı