MSC SOFTWARE Duyurusu

BIAS MÜHENDİSLİK ILE YAPILAN SPONSORLUK ANLAŞMASI KAPSAMINDA MSC SOFTWARE YAZILIMLARI ÜNİVERSİTEMİZDE TÜM AKADEMİSYEN VE ÖĞRENCİLERİMİZİN KULLANIMINA SUNULDU

Bilgisayar Destekli Analiz (CAE) yazılımlarının öncülerinden olan MSC Software temsilcisi Bias Mühendislik üniversitemizin yazılım sponsoru oldu. Sponsorluk kapsamında, Bursa Uludağ  Üniversitesi akademisyenleri ve öğrencilerinin eğitimlerde ve bilimsel araştırmalarda yararlanacağı MSC One yazılım ailesi lisansları ücretsiz olarak sunulmuştur.

Havacılık, uzay, savunma ve otomotiv gibi sektörler başta olmak üzere, küresel pazarda ve Türkiye’de öne çıkan birçok firmanın kullandığı Apex, MSC Nastran, Adams, Marc, Actran, Simufact, Cradle, Patran, Digimat, Sinda gibi yazılımlar MSC One paketi içinde sunuluyor. Bu yazılımlar Mühendislik Fakültemizde bulunan tüm öğrenci ve akademisyenler tarafından kullanılabilir duruma gelmiştir.

İmzalanan protokol kapsamında üniversitemiz; sonlu eleman analizi, lineer ve non-lineer analizler, dinamik simülasyon, NVH (titreşim-akustik), ısı-akış, kompozit, metal şekillendirme analizleri vb. konular için geliştirilmiş MSC yazılımlarından faydalanabilecektir. Bu anlaşmayla ayrıca, ülkemizin ihtiyaç duyduğu nitelikli mühendislerin birçok alandaki eğitim ve akademik araştırmalarda standart hâline gelmiş yazılımlardan yararlanması, bu yazılımları öğrenmesi ve söz konusu yazılımlarda deneyim kazanması da mümkün olabilecektir.

Yazılımların bütünleşik analizler veya co-simulasyon olanakları sayesinde, disiplinler arası çalışmaların gerçekleştirilmesi mümkün olacaktır. 

msc software ile ilgili görsel sonucuİlgili resim

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular

İçerik Ekleme Tarihi : [16-Nis-2019]

Duyuru Görüntüleme : [1.631]