Bursa Uludağ Üniversitesi
Bursa Uludağ Üniversitesi
!-Birim Bilgisi Yok-!
ENG
Yazım Kuralları

BİLDİRİ YAZIMINDA DİKKAT EDİLMESİ GEREKEN HUSUSLAR

Sempozyumda özet yerine bildirilerin tam metni istenmektedir. Bildiri gönderme formunda 1. dosya bildiri yazarlarının isimlerinin olduğu bildiri dosyası, 2. dosya bildiri yazarlarının isminin olmadığı bildiri dosyası, 3. dosya ise intihal raporu dosyasıdır. İntihal programı olarak iThenticate programını kullanınız. Rapor sonucu %20’nin üzerinde olan bildiriler değerlendirmeye alınmayacaktır.

Sempozyuma gönderilen bildirilerin, alanına göre, bilim kurulundaki iki hakem tarafından değerlendirildikten sonra kabul edilecektir. Hakem sürecinden geçmiş tüm bildiriler, bildiri USB’sinde yayınlanacaktır.

BİLDİRİ YAZIM KURALLARI

2. Lisansüstü İşletme Öğrencileri Sempozyumu'na gönderilen bildiriler, içerik ve biçimsel olarak 2. Lisansüstü İşletme Öğrencileri Sempozyumu Bilim Kurulu ve Yürütme Kurulu koordinasyonu ile değerlendirilecek ve sonuçlar yazarlara çalışmalarını sisteme yüklemelerinden itibaren en geç 10 gün içinde, mail yoluyla gönderilecektir; toplu olarak ise 27 Mart 2017 Pazartesi günü ilan edilecektir.


Bildirilerin Tam Metni, 13 Mart 2017 Pazartesi günü saat 23:59'a kadar sisteme yüklenebilecektir. Belirtilen tarihten sonra sistem kapanacağı için kabul edilmeyecektir.


Bildiriler aşağıdaki yazım kriterleri doğrultusunda hazırlanmalıdır

NOT: Bildirileri kabul edilen tüm bildiri yazarlarının bildirilerini kongrede sunmaları gerekmektedir. Bildiri dili Türkçedir. Bildiriler için Tarafımızdan ISBN numarası alınarak, katılımcılara bildiri USB'si verilecektir.

 

Anasayfaya Dön

İçerik Oluşturma Tarihi : [07-Eki-2019 20:35]

İçerik Son Değişiklik Tarihi : [(Veri Yok)]

İçerik Görüntüleme : [3.146]