Kitap Dayanışması Etkinliği (25-29 Mart 2024)

Bursa Uludağ Üniversitesi Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı tarafından "Fazlaysa Getir Eksikse Götür" adı altında Kitap Dayanışması Etkinliği düzenlenecektir

Etkinlik kapsamında 25-29 Mart 2024 tarihleri arasında Merkez Kütüphane A-Kapısı önünde 10.00-16.00 saatleri arasında stant açılacaktır.

Elinizde bulunan okumadığınız veya başkalarına faydalı olacağını düşündüğünüz kitapları getirip standa bırakabilir ya da stantda bulunan kitaplardan alabilirsiniz.

Tüm öğrencilerimizi, akademik ve idari personelimizi etkinlik standımıza bekliyoruz.

1. Kütüphane Haftası Boyunca Çekilişle Her Bir Gün Bir Öğrenciye 1.000 TL Hediye Edilecektir
  2. Öğrencilere, Kitap Dayanışması Etkinliğine Kitap Bıraktıklarında Çekiliş Fişi Verilecektir
  3. Aynı Öğrenci Farklı Günlerde Ödül Kazanamaz

Sorularınız İçin;