Makalenizi Ücretsiz Yayınlatmak İster Misiniz?

Cambridge University Press ile Açık Erişim Yayın Yapma: Oku ve Yayımla Anlaşması Yapılmıştır!

Bursa Uludağ Üniversitesi Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı olarak Cambridge Journals Online veri tabanına abonelik gerçekleştirmiş bulunuyoruz.

“Oku ve Yayımla” modeli ile gerçekleştirilen bu abonelik sayesinde yazarlarımız herhangi bir “Makale İşleme Ücreti (Article Processing Charge: APC)" ödemeksizin makalelerini açık erişim olarak yayımlatma hakkını edinmiştir.

Açık erişim makale yayımlamanın doğal sonucu olarak, yazarlarımızın okunma ve atıf sayılarında artışlar olacaktır.

Detaylı Bilgi İçin Aşağıdaki linkten yardım alabilirsiniz.

Not: Linkte tıkladıktan sonra karşınıza çıkan ekranda "Country/Territory of your institution:"  başlığının altına "Turkey" yazdıktan sonra "Name of your institution:" başlığının altında "Bursa Uludağ Üniversitesi" seçiniz.

Ardından altta çıkan "View your publishing agreement" tıkladığınızda açık erişim anlaşmasına uygun dergiler listelenecektir.

Anasayfaya Dön Güncel Haberler

Haber Tarihi : [31-May-2023]