Türkiye Atıf Dizini (Türkiye Klinikleri Dergileri) Veritabanı Erişime Açıldı!

Türkiye Atıf Dizini (Türkiye Klinikleri Dergileri) veritabanı abone olunarak 2023 yılı boyunca erişime açıldı!

Hakkında: 

Türkiye’de Sağlık Bilimleri alanında yayımlanan 590+ Türk dergisinin birbirlerine atıf yapmalarını ve ulusal atıf sayımızın yüksek seviyelere taşınmasını sağlayan; tüm makalelere tam metin erişilebilen Tek TIP ULUSAL ATIF TARAMA dizinidir.

Tüm dergi listesi (590 dergi):

https://www.atifdizini.com/journals

 Türkiye Atıf Dizini'ne kayıtlı tüm dergilerin makaleleri, sağlık bilimleri alanında (Tıp, Eczacılık, Diş Hekimliği, Veterinerlik, Hemşirelik, Fizyoterapi Rehabilitasyon, Psikoloji, Beden Eğitimi ve Spor Bilimleri ve Sağlık Bilimleri branşları) yayımlanan akademik-bilimsel makalelerdir.

 Kayıtlı tüm dergiler, Türkiye’de en az iki sayı düzenli olarak yayımlanan hakemli (danışman değerlendirme sistemi olan) dergilerdir.

Türkiye Klinikleri Dergileri ve Özel sayılarını da içermektedir.

Dergi listesi ve dergiler için detaylar : https://www.atifdizini.com/journals

Dergilerin Erişim Yılları: 2008’den günümüze

ÖNEMLİ NOT: www.atifdizini.com adresine girdikten sonra sayfanın sağ üst köşesinde yer alan “üye ol” sekmesinden her kullanicinin bir kereye mahsus ''yeni kullanici'' olarak kurumsal email adresi (@uludag.edu.tr  adresleri ) ile kayit yapmanız gerekmektedir. Bu kayit islemi tamamlandiktan sonra, firma tarafından kullanıcıya onay maili gönderilmektedir. Onay maili geldikten sonra, kullanici adi ve sifre ile her zaman dilediğiniz yerden erisim sağlayabilirsiniz.

Türkiye Atıf Dizini Önemli Özellikleri:

 

Kampüs İçi Erişim   Kampüs Dışı Erişim    Kullanım Kılavuzu

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular

İçerik Ekleme Tarihi : [02-Oca-2023]

Duyuru Görüntüleme : [757]