Kampüs Dışı Erişim Sistemi (E-Kütüphane) Yenilendi!

Kütüphanemiz e-kaynaklarına (Veritabanları) kampüs dışından erişim için kullanılan sistem YENİLENDİ!

YENİ sistem 06 Ocak 2022 itibariyle hizmete sunulmuştur.

Kütüphanemizin abone olduğu, araştırma ve ödevleriniz için kullanabileceğiniz binlerce kaynağa (e-kitap, e-dergi, makale, video vb.) heryerden erişebileceğiniz YENİ portal 2022 yılı başı itibariyle hizmete sunulmuştur.

Herhangi bir kayıt işlemine gerek olmaksızın kullanmaya başlayabilirsiniz.

Kullanmaya başlamak için bilgisayarınıza herhangi bir program yüklemeniz gerekmez.

Tek ihtiyacınız internet bağlantısı!

1. http://ekutuphane.uludag.edu.tr/  adresine giriş yaptıktan sonra Sisteme Giriş sekmesine tıklayın!

2. Açılan pencerede "Kullanıcı Kodu" kısmına öğrenci iseniz öğrenci numaranızıpersonel iseniz e-posta kullanıcı adınızı yazın.

Şifre kısmına ise öğrenci iseniz otomasyon şifrenizi, personel iseniz e-posta şifrenizi girin ve ardından Giriş butonuna tıklayın.

3. Giriş yaptıktan sonra ekranda sağ üstte Adınız ve Soyadınız görünecektir.

Ekranda sağ üstte adınızı ve soyadınızı görüyorsanız bağlantı yapmışsınız demektir.

Bu aşamadan sonra kütüphane tarafından abonelik yapılmış ve ekranda aşağıya doğru listesini göreceğiniz tüm e-kaynaklara (veritabanları) internet olan her yerden erişim sağlayabilirsiniz.

Sisteme Giriş Kılavuzu    e-Kütüphane Nasıl Kullanılır? (Video)

Daha fazla bilgi ve yardım almak için bize ulaşın!

Merkez Kütüphane E-Kaynaklar Birimi

0 224 294 04 85 - 86