Incites Nedir ve Nasıl Kullanılır? Eğitim Videosu Yayında!

Bursa Uludağ Üniversitesi Kütüphanesi olarak aboneliğimiz bulunan Incites platformunun kullanımına yönelik olarak uygulamalı eğitim içeren eğitim videosu Youtube Kanalımızda Yayında!

Eğitim videosunda aşağıdaki soruların yanıtları bulunmaktadır.

İki kurumu birbiri ile nasıl karşılaştırabilirim?

Çalışma alanıma yönelik dünyada hangi kurumda hangi yayınlar kimler tarafından yapılmış?

Bir araştırmacı, bir üniversite ya da bir yayıncı hakkında hazır raporlara nasıl ulaşırım?

Category Normalized Citation Impact (CNCI) Normalize edilmiş atıf etkisi ne demek? Journal Normalized Citation Impact ne demek?

Kuruluşunuza eş değer diğer kuruluşlar kimler ve onlara göre performansınız ne durumda?

Kurumunuzdaki yüksek performans gösteren araştırmacılar kimler ve kimlere istihdam sağlamalısınız?

Başarılı işbirlikleriniz hangileri ve hangilerini geliştirmeniz gerekir?

Hangi departmanlar kendi alanlarında etkilerini gösterebilmiş ve buna göre güncel kaynak analizi nasıl olmalıdır?

Eğitimi izlemek için tıklayınız!

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular

İçerik Ekleme Tarihi : [22-Ağu-2023]