Bloomsbury Drama Online Deneme Erişimi

Deneme Erişim Bitiş Tarihi: 11 Mayıs 2022

Kampüs İçi Erişim   Kampüs Dışı Erişim  

Hakkında: 

*Drama Online; drama-edebiyat öğrencileri ve akademisyenler için yüksek kaliteli bir online araştırma aracına olan ihtiyaca bir yanıt olarak oluşturulmuştur. Özel olarak sunulan oyun metni içeriğini ve akademik yayınları filme alınmış canlı performansları, film uyarlamaları ve ses oyunları ile birleştiren tek kaynaktır.

*Drama Online şu anda 1.200’den fazla oyun yazarından 3.350'den fazla oyun metni, 400 ses oyunu, 365 saat video ve önde gelen tiyatro yayıncıları ve şirketlerinden 450 akademik kitap içeren ve eksiksiz bir multimedya tiyatro deneyimi sunan, hızla büyüyen bir çalışma kaynağıdır.

*Eşsiz Oyun Araçları özelliğinde Karakter Izgaraları, Kelimeler ve Konuşma grafikleri ve Yakın çalışma veya performans için oyunlarla etkileşim kurmanın yeni yollarını sunan bölüm kitapları bulunur. Video içeriği, bir Etkileşimli Transkript Oynatıcı ve yeni Video Kırpma işlevi tarafından desteklenir.

*Drama Online içerisinde Destandan monoloğa; trajediden komedi; tarihselden çağdaşa; ve son derece politik olandan son derece kişisel olana kadar keşfedilecek çok şey vardır.

 

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular

İçerik Ekleme Tarihi : [11-Nis-2022]

Duyuru Görüntüleme : [526]