İsim Değişikliği Töreni Gerçekleştirildi! (18 Mart 2019 Pazartesi)
Üniversitemiz tarafından her yıl düzenli olarak gerçekleştirilen ve bu yıl merhum Prof. Dr. Fuat Sezgin adına 8.'si düzenlenen Bilgilendirme ve Ar-Ge Günleri kapsamında, BUÜ Rektörü Prof. Dr. Yusuf ULCAY, Kırıkkale Üniversitesi Rektörü ve 2019 Prof. Dr. Fuat Sezgin Yılı Türkiye Koordinatörü Prof. Dr. Ersan Aslan ve üniversitemiz yöneticilerinin de katıldığı kütüphanemiz isim değişikliği töreni gerçekleştirildi. Gerçekleştirilen törende konuşan Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanı Hasan Arslan, üniversitemize ve bilime katkı sunmak adına çalıştıklarını belirterek; "Prof. Dr. Fuat Sezgin gibi değerlerin yetişmesine küçük bir katkımız olması için bizler de tüm gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz." diye konuştu. Törende, kütüphanemizi en çok kullanan akademisyen ve öğrencilerimize de Prof. Dr. Fuat Sezgin kitapları hediye edildi.

➡ 2018 yılında Kütüphanemizden en çok ödünç kitap alan Akademisyen Prof. Dr. Ercan ŞİMŞEK
➡ 2018 yılında Kütüphanemizden en çok ödünç kitap alan Öğrenci Murat ŞAHİN
➡ 2018 yılında Kütüphanemizi en çok ziyaret eden Öğrenci Emin Burak ÇIBIK