AMBOSS Tıp Fakültesi Öğrencilerine Yönelik Sınavlara Hazırlık ve Eğitim Platformu Deneme Erişimine Açılmıştır.

Deneme Erişim Bitiş Tarihi: 31 Aralık 2018

Hakkında:

AMBOSS, tıp öğrencilerinin çalışmaları ve sınavlara hazırlanması için kullandıkları bir eğitim platformudur. Tıp öğrencileri ve doktorların ihtiyacını karşılamak için 800'den fazla öğrenim kartının bulunduğu bir kütüphane mevcuttur. Bununla birlikte, bu kütüphanede 2.400'den fazla klinik vakaya dair soru bankası bulunmaktadır.

AMBOSS, ilk olarak 2011'de Almanya'da kullanılmaya başlanmış ve kısa sürede başarılı olmuştur. Günümüzde, Almanya'daki tıp öğrencilerinin %96'sından fazlası final sınavlarında başarılı olabilmek için AMBOSS'u kullanmaktadır. AMBOSS'un İngilizce versiyonu, 50'den fazla uzman tarafından 2017'de geliştirilmiş olup, her gün güncellenmektedir.

AMBOSS'a erişim için kayıt olmak gerekmektedir.

1. https://go.amboss.com/Uludag-Nov2018  adresine tıkladıktan sonra açılan sayfada "Create an account" 'a tıklayınız. (Öncesinde açılmış bir hesabınız varsa Password kutucuğunun içerisindeki Forgot your password? linkine tıklayınız!)

2. Açılan ekranda "Sign up for free" 'ye tıklayınız.

3. Açılan ekrana herhangi bir e-posta adresinizi yazınız ve Sign-up'a tıklayınız.

4. Harf-rakam içeren ve de 8 karakterden oluşan bir şifre giriniz.

5. E-posta adresinize gelen onay e-postasındaki "Confirm your mail adress" bağlantısına tıklayınız. (Spam ya da önemsiz e-posta kutunuzu da kontrol ediniz)

6. Açılan ekranda gerekli bilgileri (ad, soyad vb.) girdikten sonra "Start Amboss"'a tıklayınız.

7. Açılan ekranda sol alt köşede bulunan "Account" sekmesi üzerine geldiğinizde açılan, "Redeem Code" a tıklayınız.

8. Sonrasında açılan ekranda "Activate Code" yazan kısmın altına  AMBOSS-1CBM-D08G-KBB2  yazarak "Activate Code" a tıklayınız.

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular

İçerik Ekleme Tarihi : [05-Haz-2018]