Online Dil Öğrenme Aracı (Rosetta Stone) Eğitimi (06 Şubat 2018 Salı)

Daire Başkanlığımız tarafından abone olunan Rosetta Stone (Online Dil Öğrenme Aracı) kullanımına yönelik olarak eğitim semineri düzenlenecektir.

Eğitim, Rosetta Stone kullanımı hakkında bilgi vermek amacıyla bu konuda bilgi ve eğitim ihtiyacı duyan Uludağ Üniversitesi akademisyenleri, öğrencileri ve idari personeline hitap etmektedir.

"Online Dil Öğrenme Aracı (Rosetta Stone)" eğitimi 06 Şubat 2018 Salı günü Prof. Dr. M.Mete Cengiz Kültür Merkezi/Özel Harekat Polis Memuru İlyas Kaygusuz Salonu  saat 11.00-12.00 saatleri arasında düzenlenecektir. Söz konusu sabah oturumunu kaçıranlar için aynı gün Merkez Kütüphane binası Seminer Salonu saat 14.00-15.00 saatleri arasında eğitim tekrarlanacaktır.

Tüm öğrencilerimizi ve akademisyenlerimizi bekliyoruz.

Eğitim İçeriği

Dünyanın en çok tercih edilen online dil eğitim aracı Rosetta Stone, başarısı kanıtlı Dynamic Immersion yöntemi ile 22,000’den fazla okula, 12,000’in üzerinde kuruma 20 yılı aşkın süredir hizmet vermektedir. Ödül kazanmış etkileşimli yaklaşımı sayesinde dünyadaki milyonlarca kullanıcı tarafından tercih edilmektedir ve artık her yerden ve her zaman erişim imkanı sunmaktadır. Ayrıca, mobil uygulama ile de kullanılabilmektedir. Konuşma, yazma, okuma ve anlama yeteneklerini doğal bir şekilde öğreten Rosetta Stone ile ezber ve çeviri zorunluluğu ortadan kalmaktadır.

Diller: Afganca, Almanca, Arapça, Çince, Dari Farsçası, Endonezya Dili, Farsça, Filipin Dili, Flemenkçe, Fransızca, Hintçe, İbranice, İngilizce (American), İngilizce (Brisith), İrlanda Dili, İspanyolca (Latin Amerika), İspanyolca (İspanya), İsveççe, İtalyanca, Japonca, Korece, Latince, Lehçe, Portekizce (Brezilya), Rusça, Savahilice, Urduca, Türkçe, Vietnam Dili, Yunanca.

Seminer sırasında Rosetta Stone mobil uygulamasının kurulumunu hep beraber yapacağız ve kullanıma hazır hale getireceğiz. Bu sebepten, lütfen mobil cihazlarınızı (tablet, telefon) yanınızda bulundurunuz ve cihazlarınızda Kampüs İçi İnternet Erişimi (Eduroam) ayarlarını önceden yaparak geliniz. Mobil cihazlarınızda Eduroam ayarları için Bkz. http://uludag.edu.tr/eduroam/default/konu/1950

Online Dil Öğrenme Aracı (Rosetta Stone) Eğitimi (06 Şubat 2018 Salı)

Tarih:        06 Şubat 2018 Salı

Saat-Yer:  11.00-12.00 Mete Cengiz Kültür Merkezi/Özel Harekat Polis Memuru İlyas Kaygusuz Salonu (1. oturum)

14.00-15.00 Kütüphane Seminer Salonu (2. oturum)

2. oturum 1. oturuma katılmayanlar içindir.

Eğitimci:   Uğurcan Özkan (Eğitim Danışmanı)

Not:  Eğitim dili Türkçedir. Katılım için başvuru formu doldurulmasına gerek yoktur.

Seminer sonunda katılım sertifikası verilecektir.

Salon kapasitesi açısından Mete Cengiz Kültür Merkezindeki salon daha uygun olduğundan öğrencilerimizin 11.00-12.00 arası yapılacak olan oturuma gelmeleri önerilmektedir.

ÖĞRENMEYE HEMEN BAŞLAMAK İÇİN TIKLAYINIZ!

Detaylı Bilgi ve Sorularınız İçin Bize Ulaşın!

Merkez Kütüphane E-Kaynaklar Birimi

0 224 294 04 85 - 86