Uludağ Üniversitesi Anasayfa

The Biomedical & Life Sciences Collection Veritabanı Deneme Erişimine Açılmıştır.

Deneme Erişim Bitiş Tarihi: 31 Aralık 2017

Kampüs İçi Erişim      Kampüs Dışı Erişim

Hakkında:

Koleksiyon, Nobel ve Lasker Ödülü alanlar dahil olmak üzere dünyanın önde gelen uzmanlarının 2.300'dan fazla özel hazırlanmış, animasyonlu derslerini içermektedir. Koleksiyon, uluslararası bir konferansa katılan uzmanların sunumunu izlemek veya bir derse konuk olarak katılan uzman bir hocanın konuşmasını dinlemek isteyen tüm araştırmacılara kolay erişim sağlaması açısından oldukça değerlidir. Koleksiyon, uzaktan kullanım, ders programları ve takım çalışmaları için kullanıma uygundur.

Koleksiyon ile ilgili tanıtıcı videoya şuradan ulaşabilirsiniz: https://hstalks.com/TBLSC/Presentation

Kampüs Dışı Erişim İçin

Username     ULUDAG

Password      MEMBER