Uludağ Üniversitesi Anasayfa

Lebib Yalkın Hukuk ve Mevzuat Yayınları Deneme Erişimine Açılmıştır.

Deneme Erişim Bitiş Tarihi: 25 Aralık 2017

Kampüs İçi Erişim      Kampüs Dışı Erişim

Hakkında:

Lebib Yalkın hukuk ve mevzuat yayınları; vergi, sosyal güvenlik, ticaret ve finans, dış ticaret, gümrük, hukuk, yönetim sistemleri ve sektörel ana kategorileri altında 64 konu başlığında kapsamlı mevzuat, içtihat ve uzman makalelerinden oluşmaktadır. Lebib Yalkın tarafından 63 yıllık tecrübe ve en son teknolojinin imkanlarıyla  geliştirilen MEVBANK Veritabanı; resmi gazete’de yayınlanan tüm kanunlar, kanun hükmünde kararnameler,  tüzükler, yönetmelikler, tebliğler, emsal teşkil edecek içtihat, makaleler ve hukuk literatürü ile ilişkilendirilmiş olarak sunulmaktadır.

Uludağ Üniversitesi Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı Görükle Kampüsü / Nilüfer / BURSA Tel: 0 224 294 04 60 Faks: 0 224 294 04 99