JoVE ile Eğitimde Video Makale Dönemi (Eğitim-07 Kasım 2017 Salı)

Daire Başkanlığımız tarafından JoVE video veritabanının kullanımına yönelik olarak "JoVE ile Eğitimde Video Makale Dönemi" adı altında eğitim semineri düzenlenecektir. Eğitim, JoVE video veritabınının kullanımına yönelik bilgi ve eğitim ihtiyacı duyan araştırma görevlileri, öğretim üyeleri ve öğrencilerimize hitap etmektedir.

"JoVE ile Eğitimde Video Makale Dönemi" eğitimi 07 Kasım 2017 Salı günü Prof. Dr. M.Mete Cengiz Kültür Merkezi/Özel Harekat Polis Memuru İlyas Kaygusuz Salonu  saat 11.00-12.00 saatleri arasında düzenlenecektir. Söz konusu sabah oturumunu kaçıranlar için aynı gün Merkez Kütüphane binası Seminer Salonu saat 14.00-15.00 saatleri arasında eğitim tekrarlanacaktır.

Tüm akademisyenlerimizi ve öğrencilerimizi bekliyoruz.

Kütüphanemizin de aboneliği bulunan JoVE video veritabanı; bilimsel çalışmaların, deneylerin ve araştırmaların video ortamına aktarıldığı ve görsel olarak açıklandığı, dünyanın ilk hakem heyetli bilimsel video veritabanıdır. Makaleler, Pub/Medline, SciFinder, Web of Science ve Scopus tarafından indekslenmiştir ve dünyada impact faktörü olan tek video veritabanıdır (1.3) Bugün itibariyle JoVE içerisinde 7000+ video makale mevcut olup; her ay 100 yeni video eklenmektedir.

Türkçe çeviri ve İngilizce altyazı seçeneği bulunan, dünyanın en iyi üniversite labaratuvarlarında çekilmiş deneyleri ve 16,000’in üzerinde akademisyenin makalesini icermektedir.

Videosu bulunan makaleler pdf formatında da okunabileceği gibi JoVE uygulaması sayesinde mobil cihazlardan da erişim sağlanabilmektedir.

JoVE ile Eğitimde Video Makale Dönemi

Tarih:        07 Kasım 2017 Salı

Saat-Yer:  11.00-12.00 Mete Cengiz Kültür Merkezi/Özel Harekat Polis Memuru İlyas Kaygusuz Salonu (1. oturum)

14.00-15.00 Kütüphane Seminer Salonu (2. oturum)

Eğitimci: İbrahim Selçuk (Associate Director of JoVE)

Not: Eğitim dili Türkçedir. Katılım için başvuru formu doldurulmasına gerek yoktur.

Detaylı Bilgi İçin Bize Ulaşın!

ekaynaklar@uludag.edu.tr

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular