Takip Et, Paylaş, Kazan Etkinliği

53. Kütüphane Haftası (27 Mart-02 Nisan 2017) kapsamında; Uludağ Üniversitesi Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı tarafından Takip Et, Paylaş, Kazan etkinliği düzenlenmiştir.

Etkinliğe katılan öğrencilerimiz (takipçilerimiz) arasından rastgele yapılacak olan çekilişte toplam 3 kişiye CASPER VIA L8 TABLET hediye edilecektir.

Katılım Koşulları ve Şartlar

1. Etkinlik, Uludağ Üniversitesi resmi facebook hesabı olan Uludağ Kütüphane facebook sayfasında 21 Mart 2017 tarihinde başlayıp 07 Nisan 2017 tarihinde saat 17.00’da sona erecektir. Hediyeleri kazanan kişiler Uludağ Kütüphane sosyal medya hesaplarından duyurulacaktır.
  2. Etkinliğe sadece Uludağ Üniversitesi öğrencileri katılabilir. Uludağ Üniversitesi öğrencisi olmayan kişiler Uludağ Kütüphane Facebook hesabını takip etseler, gönderiyi paylaşsalar ve görsel çıktısını çekiliş kutusuna atsalar dahi yapılacak olan çekilişte çıkmaları durumunda hediye almaya hak kazanamayacaklardır. Bu durumda çekiliş yenilenir.
  3. Çekilişte 3 asil 3 yedek kazanan belirlenecektir. Asıl kazananların 3 gün içerisinde hediyesini almaya gelmemesi durumunda hediye yedek olarak kazanan kişilere verilecektir.
  4. Yapılan paylaşımların “Herkese Açık” gönderi olarak kendi profillerinde paylaşılması gerekmektedir.
  5. Çekiliş kutusunda birden fazla başvurunun yapıldığı tespit edilmesi durumunda ilgili kişiye hediye verilmeyecektir.
  6. Etkinliğe katılan herkes yukarıda belirtilen tüm şartları okuyup anlayarak peşinen kabul etmiş sayılır.

Çekilişe katılmaya hak kazanmak için aşağıdakileri yapmak gerekmektedir.

1. Uludağ Kütüphane facebook sayfasını Takip Et ve etkinlik gönderisini Profilinde Herkese Açık şekilde Paylaş!
  2. Uludağ Kütüphane facebook sayfasını Takip Ettiğine ve etkinlik gönderisini Paylaştığına dair ekran görüntüsünü basılı çıktı aldıktan sonra ve üzerine Ad-Soyad, Fakülte Bilgisi ve Öğrenci Numarası yazarak Kütüphane Ödünç Verme Birimine konulan çekiliş kutusuna at!

ÖRNEK A-4 ÇIKTI

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular