Uludağ Üniversitesi Anasayfa

videoegitim.com Eğitim Portalı Deneme Erişimine Açılmıştır.

Deneme Erişim Bitiş Tarihi: 30 Eylül 2017

Erişim Linki

Hakkında:

videoegitim.com; kişisel gelişim, ms office, grafik tasarım, teknik eğitim, CAD-CAM-CAE, web tasarım, programlama konu başlıklarında 6 bin'in üzerinde eğitim videosu içeren bir eğitim portalıdır.

Portala erişim üyelik gerektirmektedir. Lütfen aşağıdaki uyarılara dikkat ediniz.

1- İstediğiniz yerden http://uludag.videoegitim.com/ adresine giriş yapınız.

2. Kayıt ol butonuna tıklayın.

3. Karşınıza çıkan ekrana Ad-Soyad bilgilerinizi ve @uludag.edu.tr ya da @ogr.uludag.edu.tr uzantılı e-posta adresinizi giriniz ve ilgili kutucuğu işaretleyerek Kayıt Ol tıklayınız.

4. @uludag.edu.tr ya da @ogr.uludag.edu.tr uzantılı e-posta adresinize gelen şifre ile giriş yapınız.

Not: Öğrenci numaranız ile başlayıp @ogr.uludag.edu.tr uzantısı ile devam eden mail adresi tüm öğrencilerimize (önlisans, lisans, yüksek lisans, doktora) tanımlanmıştır. Üniversitemiz ana web sayfasında sağ üstte bulunan Hızlı Menü başlığına tıkladığınızda karşınıza gelen Öğrenci Mail linkinden otomasyon şifrenizle erişebilirsiniz.

Uludağ Üniversitesi Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı Görükle Kampüsü / Nilüfer / BURSA Tel: 0 224 294 04 60 Faks: 0 224 294 04 99