Uludağ Üniversitesi Anasayfa

MEDLINE Complete Veritabanı Deneme Erişimine Açılmıştır.

Deneme Erişim Bitiş Tarihi: 15 Mayıs 2017

Kampüs İçi Erişim        Kampüs Dışı Erişim

Hakkında:

TIP alanında birincil danışma kaynağı olan MEDLINE (PubMed)’de indekslenen 2,500 dergiyi “tam metin” olarak içermektedir. Bu geniş kapsamlı içerik, hiç bir sınırlama getirmeden PubMed’de en çok kullanılan dergilerin çoğuna erişim anlamına gelir. Tam metin kapsamı 1865’li yıllara kadar uzanan MEDLINE Complete tıbbi literatür açısından eksiksiz bir araştırma aracıdır. TIP ana konu başlığı olup ilgili diğer disiplinler olan Eczacılık, Hemşirelik, Veterinerlik ve Hasta Bakımı Yönetimi ile ilgili de önemli dergileri tam metin sunabilmektedir.

Arşiv özelliği de taşıyan, MEDLINE Complete’den örnek bazı önemli tam metin dergiler;

Uludağ Üniversitesi Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı Görükle Kampüsü / Nilüfer / BURSA Tel: 0 224 294 04 60 Faks: 0 224 294 04 99