Kütüphane Konulu CAPS Yarışması

53. Kütüphane Haftası (27 Mart-02 Nisan 2017) kapsamında; Uludağ Üniversitesi Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı tarafından “Kütüphane” konulu CAPS yarışması ve sergisi düzenlenecektir.

Dereceye giren ilk 3 yarışmacıya Amazon Kindle (e-kitap okuyucu) hediye edilecektir.

KATILIM KOŞULLARI VE ŞARTLAR

1. CAPS yarışması, Uludağ Üniversitesi’nde öğrenim görmekte olan tüm öğrencilere açıktır.

2. Her yarışmacı yarışmaya en fazla 4 (dört) CAPS ile katılabilir. Yarışmaya gönderilecek CAPS’ler Başvuru Formu’nu doldurarak Kütüphane Danışma Birimine kuşe kağıda basılı çıktı alınmış olarak ve ayrıca (USB vb. cihaz ile dosya halinde) şahsen elden teslim edilmelidir.

3. Yarışmaya gönderilecek CAPS’lerin özgün olması gerekmektedir. Katılımcıya ait olmayan CAPS’lerle başvurulması halinde, telif haklarıyla ilgili hukuksal sorumluluk şahıslara ait olacaktır. Yarışmaya eser gönderenler, eserlerin kendilerine ait olduğunu beyan ve taahhüt etmiş sayılacaklardır.

4. Yarışmaya gönderilecek CAPS’ler daha önce başka bir yarışmada derece ve ödül almış olmamalıdır. Yarışmaya katılmak üzere gönderilen çalışmaların geri verilmesi söz konusu değildir. Yarışmaya gönderilen eserler Uludağ Üniversitesi bünyesinde arşivlenerek gerekli bulunduğu zaman yayınlanacak ya da sergilenecektir.

5. Elden teslim edilecek CAPS’ler ile birlikte verilecek Başvuru Formu’nda yarışmacının kimlik ve iletişim bilgileri eksiksiz olarak doldurulmalıdır.

6. Gönderilecek CAPS’ler T.C. Kanunlarına ve genel ahlak kurallarına aykırı olmamalıdır. Bu tür eserler, doğrudan ve haber verilmeksizin değerlendirme dışı bırakılacaktır.

7. Yarışmaya son katılım tarihi 24 Mart 2017’dir. Başvurular mesai saatleri (08.00-17.00) içerisinde alınacaktır.

ESERLERDE ARANACAK NİTELİKLER

1. Yarışmaya gönderilecek olan CAPS’ler, doğrudan ya da dolaylı olarak “Kütüphane” konusunu içermelidir. Konunun dışında gönderilecek CAPS’ler değerlendirme dışında bırakılacaktır.

2. Gönderilecek olan CAPS’ler uygun çözünürlükte ve de en az A4 formatında renkli kuşe kağıda çıktı alınmış olmalıdır.

3. Eser sahibinin özel kişisel bilgileri saklı tutulacaktır.

ESERLERİN TESLİM EDİLMESİ

CAPS’ler yukarıda belirtilen koşullara uygun olarak; Başvuru Formu ile birlikte kuşe kağıda basılı çıktı alınmış olarak ve ayrıca (USB vb. cihaz ile dosya halinde) Kütüphane Danışma Birimine şahsen elden teslim edilecektir.

Başvuru Formu

İletişim:

Kütüphane Danışma Birimi

DEĞERLENDİRME

Eserler, Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı içerisinde oluşturulan jüri tarafından değerlendirilecektir.

ÖDÜL

Dereceye giren ilk 3 yarışmacıya Amazon Kindle (e-kitap okuyucu) verilecektir.

NASIL CAPS YAPARIM?

Akıllı cep telefonlarınızda bulunan uygulama marketlerinden CAPS yapımı ile ilgili uygulama indirerek ya da masaüstü bilgisayarlarınızdan paint programını veya başkaca programları kullanarak CAPS yapabilirsiniz.

ÖNEMLİ TARİHLER

Yarışmaya son katılım tarihi: 24 Mart 2017

Değerlendirme ve Sergi tarihi: 27 Mart-07 Nisan 2017

Sonuç açıklama tarihi: 07 Nisan 2017

Ödül töreni sonraki bir duyuru ile ilan edilecektir.

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular

İçerik Ekleme Tarihi : [05-Mar-2017]