Uludağ Üniversitesi Anasayfa

Vidobu Online Eğitim Platformu Deneme Erişimine Açılmıştır.

Deneme Erişim Bitiş Tarihi: 31 Mart 2017

Kampüs İçi Erişim      Kampüs Dışı Erişim

Hakkında:

Vidobu, Türkçe dilinde kişisel gelişim, mesleki gelişim, bilişim teknolojileri, fotoğrafçılık, grafik tasarım, web tasarım, programlama, 3D modelleme ve animasyon, video montaj ve düzenleme, İngilizce öğrenme alanlarındaki eğitimleri, alanında uzman eğitmenler ile sağlayan online video eğitim platformudur.

Platforma erişim üyelik gerektirmektedir. Lütfen aşağıdaki uyarılara dikkat ediniz.

1. Kampüs içi IP tanımlı bir bilgisayardan ya da kurum internet ağından (Eduroam) http://www.vidobu.com/edu/uludag adresine girin ve sayfanın aşağısında yer alan "Uludağ Üniversitesi Üyelik Aktivasyon Formu" bölümünü eksiksiz bir şekilde doldurun.

2. Kayıt ol butonuna tıklayın.

3. Karşınıza şu şekilde bir mesaj çıkacaktır "Özel üyelik başvurunuzu e-mailinize gönderilen linke tıklayarak tamamlayabilirsiniz."

4. Mail kutunuzdan ilgili maili bularak gönderilen onay linkine tıklayın.

4. adımı yaptığınızda hesabınız artık Uludağ Üniversitesi ile ilişkilendirilmiş olacak ve sorunsuz bir şekilde videolara erişim sağlayabileceksiniz.

Uludağ Üniversitesi Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı Görükle Kampüsü / Nilüfer / BURSA Tel: 0 224 294 04 60 Faks: 0 224 294 04 99