Vidobu (Online Video Eğitim Platformu) ile 10.000+ Video Eğitime Ücretsiz Erişin!

Kampüs İçi Erişim      Kampüs Dışı Erişim

Hakkında:

Vidobu, Türkçe dilinde kişisel gelişim, mesleki gelişim, bilişim teknolojileri, fotoğrafçılık, grafik tasarım, web tasarım, programlama, 3D modelleme ve animasyon, video montaj ve düzenleme, İngilizce öğrenme alanlarındaki eğitimleri, alanında uzman eğitmenler ile sağlayan online video eğitim platformudur.

Platforma Kampüs Dışından Kurumsal Mail Adresinizle Erişim

1.) Herhangi bir internet ağından http://www.vidobu.com/edu/uludag adresine girin ve sayfanın aşağısında yer alan "Uludağ Üniversitesi Üyelik Aktivasyon Formu" bölümünü eksiksiz bir şekilde doldurun. Mail adresi kısmına Öğrenci numaranız ile başlayıp @ogr.uludag.edu.tr uzantısı ile devam eden mail adresinizi girmeniz gerekmektedir.

2.) Kayıt ol butonuna tıklayın.

3.) Karşınıza şu şekilde bir mesaj çıkacaktır "Üyelik başvurunuzu e-mailinize gönderilen linke tıklayarak tamamlayabilirsiniz."

4.) Mail kutunuzdan (öğrencino@ogr.uludag.edu.tr) ilgili maili bularak gönderilen onay linkine tıklayın.

4. adımı yaptığınızda hesabınız artık Uludağ Üniversitesi ile ilişkilendirilmiş olacak. Giriş ekranından kullanıcı adınız (öğrenci mail adresiniz) ve oluşturduğunuz şifreniz ile giriş yaparak sorunsuz bir şekilde dilediğiniz yerden videolara erişim sağlayabileceksiniz.

Önemli Not: Öğrenci numaranız ile başlayıp @ogr.uludag.edu.tr uzantısı ile devam eden mail adresi tüm öğrencilerimize (önlisans, lisans, yüksek lisans, doktora) tanımlanmıştır. Üniversitemiz ana web sayfasında sağ üstte bulunan Hızlı Menü başlığına tıkladığınızda karşınıza gelen Öğrenci Mail linkinden otomasyon şifrenizle erişebilirsiniz.

Vidobu tanıtım videosu

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular