Akademik Teşvik Ödeneği Kapsamında Web of Science Eğitimi (25 Ocak 2017 Çarşamba)

Daire Başkanlığımız tarafından Web of Science eğitim semineri düzenlenecektir. Eğitim, akademik teşvik ödeneği kapsamında atıf analizi raporu oluşturma, dergi atıf indeksi bulma, yazar profili oluşturma, dergi etki faktörü ve etki değerleri analizi gibi konularda eğitim ihtiyacı duyan araştırma görevlileri, öğretim üyeleri ve öğrencilerimize hitap etmektedir.

Eğitim, Web of Science Türkiye temsilciliğini yürüten Online Bilgi firması ve Daire Başkanlığımız tarafından verilecektir.

Akademik Teşvik Ödeneği Kapsamında Web of Science Eğitimi 25 Ocak 2017 Çarşamba günü Rektörlük Binası A Salonu saat 10.00-12.00 saatleri arasında düzenlenecektir. Söz konusu sabah oturumunu kaçıranlar için aynı gün Merkez Kütüphane binası Seminer Salonu saat 13.30-15.30 saatleri arasında eğitim tekrarlanacaktır.

Tüm akademisyenlerimizi ve öğrencilerimizi bekliyoruz.

Akademik Teşvik Ödeneği Kapsamında Web of Science Eğitimi

25 Ocak 2017 Çarşamba

Saat: 10.00-12.00 (Rektörlük A Salonu)

Saat: 13.30-15.30 (Kütüphane Seminer Salonu)

Eğitim İçeriği:

Akademik Teşvik Ödeneği Kapsamında Web of Science & Journal Citation Report Eğitimi

-Atıf Analizi

-Dergi Atıf İndeksi

-Yazar Profili

-Etki Faktörü ve Dergi Etki Değerleri

-Kümülatif Yakınlık (imediacy) İndeksi

-Dergi Trend Grafiği

Not: Eğitim dili Türkçedir. Katılım için başvuru formu doldurulmasına gerek yoktur.

Detaylı Bilgi İçin Bize Ulaşın!

ekaynaklar@uludag.edu.tr

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular