Rosetta Stone Library Solution (Dil Eğitim ve Öğrenim Seti) Veritabanı Deneme Erişimine Açılmıştır.

Kampüs İçi Erişim (Eduroam)      Kampüs Dışı Erişim    Mobil Uygulama Erişim Kılavuzu (Video)

Hakkında:

Dünya üzerindeki her türlü eğitim kademesinden, ulusal/uluslararası kar amacı gütmeyen organizasyonların da kullanmakta olduğu, dünyanın bir numaralı online dil eğitimi ve öğretimi setidir. 1000’nin üzerindeki değerlendirmeye göre, 5 yıldız üzerinden 4.7 puan alarak bu alanda en yüksek puana sahip dil öğrenme aracıdır.

Not: Erişim linkine tıklandığında karşınıza çıkan ekrana @uludag.edu.tr ya da @ogr.uludag.edu.tr uzantılı mail adresinizi ve istediğiniz şifreyi girerek kullanmaya başlayabilirsiniz. Sadece ilk sefer için kurum internet ağından (Eduroam) ya da Kampüs Dışı Erişim linki üzerinden giriş yapılması gerekmektedir. Sonrasında oluşturulan kullanıcı adı-şifre ile istenilen yerden erişim sağlanabilmektedir.

Önemli Not: Öğrenci numaranız ile başlayıp @ogr.uludag.edu.tr uzantısı ile devam eden mail adresi tüm öğrencilerimize (önlisans, lisans, yüksek lisans, doktora) tanımlanmıştır. Üniversitemiz ana web sayfasında sağ üstte bulunan Hızlı Menü başlığına tıkladığınızda karşınıza gelen Öğrenci Mail linkinden otomasyon şifrenizle erişebilirsiniz.

Rosetta Stone Mobil Uygulama Giriş Basamakları

1. Uygulama marketlerinden (App Store, Play Store) Rosetta Stone uygulamasını bulunuz.

2. Uygulama cihazınıza indirildikten sonra hemen açmayınız.

3. Web'den (Sadece ilk sefer için kurum internet ağından (Eduroam) ya da Kampüs Dışı Erişim linki üzerinden) Rosetta Stone bağlantısına tıklayınız.

4. Karşınıza çıkan ekrana @uludag.edu.tr ya da @ogr.uludag.edu.tr uzantılı mail adresinizi ve istediğiniz şifreyi giriniz. Öğrenmek istediğiniz dili seçerek giriş yapınız.

5. Gelen ekrandan “Launch Rosetta Stone Language Lessons Version 3” linkine tıklayınız ve Rosetta Stone’un uygulamada açılmasına izin veriniz.

6. Otomatik olarak uygulamaya yönlendirme yapılacaktır ve üniteleri gösteren giriş ekranı karşınıza gelecektir.

7. Sonraki girişler doğrudan uygulama üzerinden yapılabilmektedir. Sonraki girişlerinizde sırasıyla, uygulamaya giriş yapınız, “Sign In” butonuna tıklayınız, “Work or School” seçeneğine tıklayınız, bir önceki adımda oluşturduğunuz kullanıcı adı ve şifrenizi kullanınız ve namespace boşluğuna s4564102 yazarak (eğer otomatik olarak eklenmediyse) doğrudan giriş yapabilirsiniz.

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular

İçerik Ekleme Tarihi : [24-Eki-2017]