Uludağ Üniversitesi Anasayfa

İdealonline (Türkçe Dergi) Veritabanı Kullanıma Açılmıştır.

Kampüs İçi Erişim   Kampüs Dışı Erişim

Hakkında:

İdealonline; sosyal bilimler, iktisat, işletme, mimarlık ve sağlık bilimlerinde yayınlanmış çok sayıda akademik ve popüler dergiye tam metin erişim imkanı veren kapsamlı bir Türkçe elektronik veritabanıdır. Bugün itibariyle 313 dergi, 36.106 makale ve 92.995 bookmark başlığından oluşan veritabanı araştırmacıların kullanımına sunulmuştur.

İdealOnline veritabanı içerisindeki dergilerden bazıları; Andante, Bilim ve Ütopya, Hece, Mesele, Notos öykü, Sözcükler, Tasarım, Tekstil-Teknik, Türk Edebiyatı, Varlık, Yedi Kıta, İnsan ve Hayat, Folklor/Edebiyat, Liberal Düşünce, Toplumsal tarih, Uluslararası İlişkiler, İktisat ve toplum, Eğitim ve bilim, Leges hukuk dergileri, Milli Folklor, Yedi iklim ve daha fazlası...

Uludağ Üniversitesi Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı Görükle Kampüsü / Nilüfer / BURSA Tel: 0 224 294 04 60 Faks: 0 224 294 04 99