Uludağ Üniversitesi Anasayfa

Lexpera Veritabanı Deneme Erişimine Açılmıştır.

Deneme Erişim Bitiş Tarihi: 30 Kasım 2017

Kampüs İçi Erişim  Kampüs Dışı Erişim  Başlangıç Rehberi

Hakkında:

LEXPERA Yeni Nesil Hukuk Bilgi Sistemi içeriğinde mevzuat, içtihat, sözleşme örnekleri, tam metin hukuk kitapları, makaleler ve yorumlar gibi literatür kaynaklarının olduğu kapsamlı bir hukuk bilgi sistemidir. LEXPERA teknolojisi ile sayısı hızla artan ve her gün değişikliğe uğrayan hukuki düzenlemeler arasındaki karmaşık bağlantılar sistematize edilerek, güncel hukuk kaynakları, etkileşim içinde olduğu diğer kaynaklarla ilişkili olarak erişilebilir hale getirilmiştir. Bilgi kaynaklarının yenilikçi bir şekilde işlenmesi, kullanıcı dostu tasarımı ve multi-platform erişim imkânı ile LEXPERA uygulamacılara, akademisyenlere ve öğrencilere yenilikçi çözümler sunmaktadır.

Kapsam:

Öne Çıkan Özellikler:

Uludağ Üniversitesi Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı Görükle Kampüsü / Nilüfer / BURSA Tel: 0 224 294 04 60 Faks: 0 224 294 04 99