Uludağ Üniversitesi Anasayfa

Kütüphanemiz veritabanlarına kampüs dışından erişim çok kolay ve sorunsuz!

Kütüphanemizin abone olduğu, araştırma ve ödevleriniz için kullanabileceğiniz binlerce kaynağa (e-kitap, e-dergi, makale vb.) heryerden erişebileceğiniz YENİ bir portal hizmete sunulmuştur.

Hemen kayıt olup, hemen kullanmaya başlayabilirsiniz.

Kullanmaya başlamak için bilgisayarınıza herhangi bir program yüklemeniz gerekmez.

Tek ihtiyacınız internet bağlantısı!

1. http://ekutuphane.uludag.edu.tr/ adresine giriş yapıp, kayıt (yeni bir hesap oluştur) butonuna basınız.

2. Karşınıza çıkan kayıt formuna @uludag.edu.tr veya @ogr.uludag.edu.tr mail adresinizi ve istediğiniz kişisel şifreyi girip, GÖNDER butonuna tıklayınız.

3. @uludag.edu.tr veya @ogr.uludag.edu.tr mail adresinizi kontrol edip gelen mail üzerinden hesabınızı aktifleştiriniz.

E-Kütüphane portalını artık heryerden kullanmaya başlayabilirsiniz.

Üyelik Kılavuzu

Not: Öğrenci numaranız ile başlayıp @ogr.uludag.edu.tr uzantısı ile devam eden mail adresi tüm öğrencilerimize (lisans, yüksek lisans, doktora) tanımlanmıştır. Üniversitemiz ana web sayfasında sağ üstte bulunan Hızlı Menü'den otomasyon şifrenizle erişebilirsiniz.

Daha fazla bilgi almak için bize ulaşın!

ekaynaklar@uludag.edu.tr

Uludağ Üniversitesi Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı Görükle Kampüsü / Nilüfer / BURSA Tel: 0 224 294 04 60 Faks: 0 224 294 04 99