Bursa Uludağ Üniversitesi Anasayfa

Deneme Erişim Bitiş Tarihi: 26 Ekim 2019

Kampüs İçi Erişim  Kampüs Dışı Erişim

Hakkında:

İtalya, İspanya, Fransa ve Portekiz'den gibi Akdeniz ülkeleriden 200'den fazla yayınevi

32.000’den fazla e-kitap, 900’den fazla e-dergi

Farklı dillerde yazılmış kaynaklar: İngilizce, İtalyanca, İspanyolca, Fransızca, Portekizce, Almanca, ...

Sanat, Mimari, Sosyal Bilimler, Temel Bilimler, Dil ve Edebiyat, Tarih, Felsefe alanlarında seçkin kaynaklar.

Batı Dilleri ve Edebiyatı, Tarih, Sanat Tarihi, Felsefe, İlahiyat, Sosyoloji, Antropoloji ve Arkeoloji alanlarında çok zengin içerik sunan bu veritabanında ayrıca Güney Avrupa ve Osmanlı İmparatorluğu arasındaki ilişkiler üzerine çok sayıda kaynak bulunmaktadır.

Tam metin arama, PDF indirme, sınırsız kullanım

Uludağ Üniversitesi Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı Görükle Kampüsü / Nilüfer / BURSA Tel: 0 224 294 04 60 Faks: 0 224 294 04 99