Bursa Uludağ Üniversitesi Anasayfa

Academic Video Online (AVON) Veritabanı Deneme Erişimine Açılmıştır.

Deneme Erişim Bitiş Tarihi: 03 Ağustos 2019

Kampüs İçi Erişim      Kampüs Dışı Erişim

Hakkında:

Academic Video Online; antropoloji, iş, danışmanlık, film, sağlık, tarih, müzik ve daha fazlası dahil olmak üzere en geniş konu alanlarını kapsayan 62.000'den fazla başlıkta video sunuyor. 17.000'den fazla başlık Alexander Street'e özeldir.

2017 yılında 4.300 den fazla başlık 2018 yılında 3.900 den fazla başlık eklenmiştir.

Veritabanında hemen hemen her video türünün bilimsel video materyali bulunmaktadır: belgeseller, röportajlar, performanslar, haber programları, reklamlar, gösteriler, onbinlerce özel başlık içeren orijinal ve ham görüntüler.

Binlerce ödüllü film (Academy, Emmy ve Peabody) ile birlikte sınıf eğitimi için en sık kullanılan filmler, ayrıca yeni çıkan filmler ve daha önce kullanılamayan arşiv malzemeleri bulunmaktadır.

Uludağ Üniversitesi Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı Görükle Kampüsü / Nilüfer / BURSA Tel: 0 224 294 04 60 Faks: 0 224 294 04 99