Bursa Uludağ Üniversitesi Anasayfa

JoVE Core: Bio Veritabanı Deneme Erişimine Açılmıştır.

Deneme Erişim Bitiş Tarihi: 31 Aralık 2019

Kampüs İçi Erişim      Kampüs Dışı Erişim

Hakkında:

Bilimsel çalışmaların, deneylerin ve araştırmaların video ortamına aktarıldığı ve görsel olarak açıklandığı, dünyanın ilk hakem heyetli bilimsel video veritabanıdır. Makaleler, Pub/Medline, SciFinder, Web of Science ve Scopus tarafından indekslenmiştir ve dünyada impact faktörü olan tek video veritabanıdır (1.113) Bugün itibariyle JoVE içerisinde 7,500 video makale mevcut olup; her ay 100 yeni video eklenmektedir.

Abone olunan bölümler;

JoVE Journal:

Biology, Neuroscience, Medicine, Bioengineering, Engineering, Immunology and Infection, Chemistry (tüm videolar)

Behavior (2016 yılı sonuna kadar olan videolar),

Environment (2016 yılı sonuna kadar olan videolar),

Developmental Biology (2016 yılı sonuna kadar olan videolar) mevcuttur.

Science Education başlığı altında bulunan videolara aboneliğimiz bulunmamaktadır. Sadece içerisindeki JoVE Core: Bio veritabanı 31 Aralık 2019 tarihine kadar deneme erişimine açıktır.

Uludağ Üniversitesi Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı Görükle Kampüsü / Nilüfer / BURSA Tel: 0 224 294 04 60 Faks: 0 224 294 04 99