Springer Nature Yazar Çalıştayı Gerçekleştirildi.

09 Mayıs 2019 Perşembe günü Prof. Dr. M. Mete Cengiz Kültür Merkezi'nde akademisyenler ve öğrencilerin yoğun katılımıyla gerçekleştirilen çalıştayda konuşan Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanı Hasan Arslan, sundukları hizmetlerin çeşitliliğini sürekli artırdıklarını belirterek; "Başta üniversite yönetimimiz ve siz değerli mensuplarımızın desteği ile kütüphane hizmetlerini çeşitlendirmeye ve benzer etkinlikler yapmaya devam edeceğiz." diye konuştu.

Springer Nature yayınevi Türkiye Ofisi Direktörü Şahin Giray'ın yayınevine ve Bursa Uludağ Üniversitesi işbirliğine dair güncel bilgiler sunumunun ardından, Springer Kıdemli editörü Nabil Khelifi'nin "Springer’de Yayınlanma Şansınızı Nasıl Arttırırsınız?" başlıklı sunumu ile çalıştay sonlandırıldı.

Çalıştay Sunumu İçin Tıklayınız.

Tüm katılımcılarımıza teşekkür ederiz.

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular

İçerik Ekleme Tarihi : [10-May-2019]