Bursa Uludağ Üniversitesi Anasayfa

Bilimsel Yayın Sürecinde Proquest Kaynaklarından Yararlanma Yöntemleri (21 Mayıs 2019 Salı Saat 10.00)

Değerli mensuplarımız,

21 Mayıs 2019 Salı günü Saat 10.00'da online (webinar üzerinden) olarak gerçekleştirilecek olan eğitim toplantısının içeriğinde; arama, sonuçları filtreleme, arama uyarısı oluşturma, atıf bilgisi oluşturma, PDF olarak belgeyi kaydetme, diğer ilgili belgelere erişme gibi platform işlevleri anlatılacaktır.

Söz konusu eğitime katılmak için aşağıda linkte bulunan kayıt (Register linkine tıklayarak) formunu doldurabilirsiniz.

İlgili linkten kayıt (Register linkine tıklayarak) oluşturulduktan sonra eğitim saatinde katılımcılar aynı şekilde e-posta adresilerine gelen linke ya da aşağıdaki linke tıklayarak eğitime katılabileceklerdir.

21.05.2019 Eğitim Kaydı (Video)

Kayıt ve Bağlantı İçin TIKLAYINIZ!

WEBEX Kullanım Kılavuzu için Tıklayınız!

Uludağ Üniversitesi Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı Görükle Kampüsü / Nilüfer / BURSA Tel: 0 224 294 04 60 Faks: 0 224 294 04 99