OPERA-ŞAN ANASANAT DALI

Opera Şan Anasanat Dalı; lisans düzeyinde eğitim vermek amacıyla 2017 yılında açılmış olup yeterli öğretim elemanı sağlanamadığı için öğrenci alınamamış ve faaliyete geçememiştir.

 

ÖĞRETİM ELEMANLARI

 Öğr.Gör. Ceren GÖĞÜŞ GÜRDAL                 

 (Korrepetisyon SD)

 

 E-Posta: cerengurdal@uludag.edu.tr
 Telefon: +90 224 294 27 30
 Avesis: https://avesis.uludag.edu.tr/cgogus

Ankara’da doğdu. İlk müzik çalışmalarını ilkokulda iken İsmail Göğüş’ün şefliğini yaptığı Ali Cengiz Çocuk Korosu’nda sürdürdü. 11 yaşında Yıldız Aslanova ile piyano eğitimine başladı. Bursa Anadolu Güzel Sanatlar Lisesi sınavlarını kazanarak piyano çalışmalarına Aslanova ile devam etti.

Gazi Üniversitesi Eğt.Fak. Müzik Eğitimi Bölümü’nü kazandı ve buradaki eğitimi sırasında piyano çalışmalarını Prof.Dr.Nevhiz Ercan ve Öğr.Gör.Oya Akyıldız ile sürdürdü. Lisans eğitiminin ardından aynı kurumda yüksek lisans eğitimini tamamlayan ve doktora programına başlayan Gürdal, bu süreçte Oya Akyıldız ve Mehmet Okonşar ile piyano çalışmalarına devam etti.

2008 yılında Bülent Ecevit Üniversitesi Devlet Konservatuvarı’nda piyano öğretmeni ve Opera ASD korrepetitörü olarak Öğr.Gör. statüsünde göreve başladı. Bu kurumda çok sayıda oda müziği, resital, konser ve etkinliğe, piyano veya piyano eşliği ile katıldı.  Doktora çalışmalarını tez aşamasında sürdüren Göğüş Gürdal, 2021 yılından itibaren Bursa Uludağ Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Opera-Şan ASD’nda Öğr.Gör.olarak görev yapmakta, piyano ve şan ile ilgili servis derslerini yürütmektedir.

Anasayfaya Dön

İçerik Oluşturma Tarihi : [09-Ağu-2022 08:34]

İçerik Son Değişiklik Tarihi : [06-Ara-2022 20:15]

İçerik Görüntüleme : [2.148]