EMET ETİ BOR İŞLETMESİ TEKNİK GEZİSİ

Bölümümüz öğretim elamanları ve kimya topluluğu öğrencileriyle birlikte 26.05.2022 Perşembe günü Kütahya, Emet Bor İşletme Müdürlüğü bünyesinde bulunan Espey konsentratör ve borik asit  üretim tesislerine Endüstriyel Kimya Dersi Kapsamında süreç yönetimleri, iş akışları, üretim yöntemleri  konularda öğrencilerimize yerinde bilgi vermek amacıyla teknik gezi düzenlenmiştir.

Emet Bor işletmesi müdür yardımcısı Doç. Dr. Mehmet SAVAŞ tarafından karşılanan gurubumuza işletmenin çalışma yapısı, bor madeni ve kullanım alanları, dünya ve Türkiye’deki rezerv durumu ve ülkemizde üretilen bor bileşikleri hakkında bilgiler verilmiştir.

Teknik gezi dönüşü Domaniç ilçesi sınırları içinde bulunan Topuk yaylasında bir piknik yapılmıştır.

Haber Tarihi : [31-May-2022]

Haber Görüntüleme : [1.504]