Meslek Yüksekokulumuzda Devir Teslim Töreni Gerçekleşti.

3 yıldır beraber çalışmaktan büyük mutluluk duyduğumuz Üniversitemiz Fen Edebiyat Fakültesi Matematik Bölümü Öğretim Üyelerinden Doç.Dr. Atilla AKPINAR görevini; Veteriner Fakültesi Anatomi Anabilim Dalı Öğretim Üyelerinden Doç.Dr.İlker ARICAN’a devrederken duygusal anlar yaşandı.

Göreve atanmaktan büyük onur duyduğunu ifade eden Doç.Dr.İlker ARICAN,  çalıştığı yeri sahiplenmenin en büyük özelliklerinden biri olduğunu belirterek tüm akademik ve idari personelimizle birlikte çalışmalara ara vermeden devam edeceğiz dedi.

Eğitimin önemine vurgu yapan Doç. Dr.Atilla AKPINAR ise çalıştıkları süre içinde  Öğretim Elemanı sayısını arttırdıklarını ve ekip olarak güzel işlere imza attıklarını belirterek Doç.Dr.İlker ARICAN’a yeni görevinde başarılar diledi.

Yeni dönemin Meslek Yüksekokulumuz için hayırlı olması dileğiyle...

Anasayfaya Dön Güncel Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [23-May-2019]