Uluslararası Öğrenci Akademisi.

KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI
YURTDIŞI TÜRKLER VE AKRABA TOPLULUKLAR BAŞKANLIĞI
Uluslararası Öğrenciler Daire Başkanlığı

Başkanlığımız tarafından 2013 yılından bu yana yürütülen "Uluslararası Öğrenci Akademisi" ile Türkiye Burslusu öğrenciler başta olmak üzere ülkemizde yükseköğrenim gören uluslararası öğrencilere kültürel ve sosyal rehberlik sağlanması, içeriği ve amacı önceden belirlenmiş faaliyetlerle öğrencilerin akademik, kültürel ve sosyal yönlerinin geliştirilmesi, öğrencilerin Türkiye ve eğitim gördükleri şehirlere yönelik farkındalığın artırılması ve eğitimlerinin çeşitlendirilmesi amaçlanmaktadır.

Bu minvalde, Başkanlığımızca Türkiye Burslusu Öğrencilerin yanı sıra ülkemizde öğrenim gören tüm uluslararası öğrencilere Uluslararası Öğrenci Akademisi'ni anlatmak ve öğrencilerin faaliyetlere katılımlarını sağlamak amacıyla üniversitelerde tanıtım faaliyetlerinin yürütülmesinin uygun olacağı değerlendirilmektedir.

Bu çerçevede, üniversitede kayıtlı uluslararası öğrencilerin e-posta veya uygun görülen diğer iletişim kanalları yoluyla bilgilendirilmesi, son başvuru tarihi olan 30 Kasım 2018 tarihine kadar basvuru.ytb.gov.tr adresine yönlendirilmeleri...

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular

İçerik Ekleme Tarihi : [29-Kas-2018]