Kalite Koordinatörlüğünde Bayrak Değişimi

Bursa Uludağ Üniversitesi (BUÜ) Kalite Koordinatörlüğünde bayrak değişimi yaşandı. Tıp Fakültesi Dekanlığı görevine getirilen Prof. Dr. N.Funda COŞKUN'un yerine Öğr. Gör. Yasemin ÖZDEMİR atandı.

Üniversitemiz kalite güvencesi çalışmalarında birimlerimize yol gösteren Kalite Koordinatörlüğünde bayrak değişimi yapıldı. 2019 -2023 yılları arasında Koordinatörlük görevinde bulunan ve Tıp Fakültesi Dekanlığına atanan Prof. Dr. N.Funda COŞKUN 'un yerine Koordinatör Yardımcılığı görevini yürüten Öğr. Gör. Yasemin ÖZDEMİR Kalite Koordinatörü olarak görevlendirildi.

Gerçekleştirilen devir teslim töreni ile Öğr.Gör. Yasemin ÖZDEMİR görevi devraldı.

Törende Rektör Prof. Dr. Ferudun YILMAZ, Kaliteden sorumlu Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İrfan KIRIŞTIOĞLU, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Zekeriyya ARI, Genel Sekreter Osman DİKMEN, Kalite Koordinatörlüğü personeli Sistem Mühendisi Kadir YAVUZEL ve Endüstri Mühendisi Gülçin YORĞUN hazır bulundu.

Haber Tarihi : [14-Tem-2023]

Haber Görüntüleme : [872]