BUÜ Rektörlüğüne yeni atanan ve görevi Prof. Dr. Ahmet Saim Kılavuz 'dan devralan Prof. Dr. Ferudun Yılmaz Hocalarımıza Kalite Koordinatörlüğü ekibi olarak iyi dilek ve başarı temennilerimizi ilettik

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Bursa Uludağ Üniversitesi (BUÜ) Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Ferudun Yılmaz, gerçekleştirilen törenle görevi Prof. Dr. Ahmet Saim Kılavuz’dan devraldı. Prof. Dr. Ahmet Saim Kılavuz ve görevi devralan Prof. Dr. Ferudun Yılmaz Hocalarımıza Kalite Koordinatörlüğü ekibi olarak iyi dilek ve başarı temennilerimizi ilettik.

Kalite Koordinatörlüğü, devir teslim töreninde "Akademik ve idari personel memnuniyetinin belli bir noktaya ulaştığını ve bu memnuniyetin yükseltilmesi adına da gayret göstereceklerini vurgulayan ve Araştırma Üniversiteleri arasında Bursa Uludağ Üniversitesi’ni çok daha iyi yerlere getirmek için akademik ve idari kadromuzla hassasiyetle çalışmaya devam edeceğiz. Ne olursa olsun bu kavramı her zaman ön planda tutacağız” açıklamasında bulunan Prof. Dr. Ferudun Yılmaz Hocamızın gösterdiği hedefler doğrultusunda geçmiş yıllarda olduğu gibi azami gayretle çaba sarfedecektir.

Haber Tarihi : [06-Haz-2023]

Haber Görüntüleme : [936]