Üniversitemiz Fakülte Komisyonları ile Kurumsal Akreditasyon Programı Bilgilendirme Toplantıları Gerçekleştirildi

Üniversitemiz Fakülte Kalite Komisyonları ile 12.09.2022 ve 16.09.2022 tarihleri arasında "Kurumsal Akreditasyon Programı Bilgilendirme" toplantıları gerçekleştirildi.

Toplantıda, 2022 Kurumsal Akreditasyon Programı kapsamında YÖKAK tarafından oluşturulan Değerlendirme Takımının Üniversitemizin Eğitim-Öğretim, Araştırma-Geliştirme, Toplumsal Katkı faaliyetleri ile idari hizmetlerinin kalite düzeylerinin "Kurum İç Değerlendirme Raporu" esas alınarak değerlendireceği bilgisi verilerek, "Kurumsal Akreditasyon Programı"nın temel bileşenleri katılımcılara anlatılmış ve değerlendirme ölçütleri hakkında bilgi verilmiştir.

Haber Tarihi : [29-Eyl-2022]

Haber Görüntüleme : [2.056]