Üniversitemiz Genel Sekreterlik İdari Birimleri ile Kurumsal Akreditasyon Programı Bilgilendirme Toplantıları Gerçekleştirildi

Üniversitemiz Genel Sekreterlik İdari birimleri; Daire Başkanlıkları, Afet ve Acil Yönetim Merkezi Koordinatörlüğü, Atık Yönetim Merkezi Koordinatörlüğü, Basımevi Müdürlüğü, Güvenlik Müdürlüğü, Hukuk Müşavirliği ile 22.08.2022 ve 24.08.2022 tarihlerinde "Kurumsal Akreditasyon Programı Bilgilendirme" toplantıları gerçekleştirildi.

Toplantıda, 2022 Kurumsal Akreditasyon Programı kapsamında YÖKAK tarafından oluşturulan Değerlendirme Takımının Üniversitemizin Eğitim-Öğretim, Araştırma-Geliştirme, Toplumsal Katkı faaliyetleri ile idari hizmetlerinin kalite düzeylerinin "Kurum İç Değerlendirme Raporu" esas alınarak değerlendireceği bilgisi verilerek, "Kurumsal Akreditasyon Programı"nın temel bileşenleri katılımcılara anlatılmış ve değerlendirme ölçütleri hakkında bilgi verilmiştir.

Haber Tarihi : [24-Ağu-2022]

Haber Görüntüleme : [1.619]