Meslek Yüksekokulları Kalite Komisyonları İle Kurumsal Akreditasyon Programı Bilgilendirme Toplantıları Yapıldı

Kalite Koordinatörü Prof. Dr. N.Funda COŞKUN ve Kalite Koordinatör Yardımcısı Öğr. Gör. Yasemin ÖZDEMİR  ile Meslek Yüksekokulları Kallite Komisyonları 10/11/12 Ağustos 2022 tarihlerinde Rektörlükte Kurumsal Akreditasyon Programına hazırlık kapsamında toplantılar gerçekleştirimiştir. Toplantıya katılan Birim Kalite Komisyon üyelerine 2022 Kurumsal Akreditasyon Programı kapsamında YÖKAK tarafından oluşturulan Değerlendirme Takımının Üniversitemizin Eğitim-Öğretim, AraştırmaGeliştirme, Toplumsal Katkı faaliyetleri ile idari hizmetlerinin kalite düzeylerinin Kurum İç Değerlendirme Raporu esas alınarak değerlendireceği bilgisi verilmiştir.

Kurumsal Akreditasyon Programının temel bileşenleri katılımcılara anlatılarak, değerlendirme ölçütleri hakkında bilgi verilerek, katılımcıların soruları cevaplanmıştır.

Haber Tarihi : [12-Ağu-2022]

Haber Görüntüleme : [1.719]