Genel Sekreterlik Birim Kalite Komisyonu ile Koordinasyon Toplantısı Gerçekleştirildi

Koordinasyon Toplantısı Kalite Koordinatörü Doç. Dr. N.Funda COŞKUN, Genel Sekreter Osman DİKMEN ve Genel Sekreterlik Birim Kalite Komisyonu üyeleri,  Kalite koordinatörlüğü personeli katılımıyla gerçekleştirildi. Toplantıda, Birim Kalite Komisyonlarının Kalite Güvence Yönergesi gereği yılda en az iki defa toplanması gerektiği ve kalite çalışmalarının önemi anlatıldı.  Aralık 2021 personel ve öğrenci memnuniyet anket sonuçları genel olarak grafik görseli sunumunda değerlendirildi. Birimlerin kendi alanlarıyla ilgili anket sonuçları kapsamında iyileştirme planlamaları istenildi. UKEY Kalite yazılımının PUKÖ ve Toplantı sekmelerinin kullanımı hakkında bilgi verilerek, birimlerin toplantılarını ve pukö döngülerinin girişlerini yapmalarının önemi ile faydaları anlatıldı. Destek Hizmetleri Süreci gözden geçirme faaliyetlerinin İç Kontrol Sistemi paralelinde başlatılacağı bildirildi. Kalem programı hakkında özet bilgi verilerek, dokümanların bu yazılıma aktarıldığı, kısa süre içerisinde yayıma alınarak Tüm üniversite birimlerine duyurulacağı ve süreç gözden geçirmeleri sonrasında süreçlerin de Kalem programına aktarılacağı anlatıldı.

Haber Tarihi : [15-Mar-2022]

Haber Görüntüleme : [2.040]