İZNİK MYO Çini Sanatı ve Tasarımı Programına 20 Öğrenci Alınacak
 İZNİK MYO Çini Sanatı ve Tasarımı Programına 20 Öğrenci Alınacak

Bursa Uludağ Üniversitesi İznik Meslek Yüksekokulu 2020-2021 Öğretim yılında 6 farklı programına toplam 260 öğrenci alınacak.

Bu yıl Çini Sanatı ve Tasarımı Programı da müstakil program olarak 20 öğrenci alacak. Daha önce Seramik, Cam ve Çini Programı bir arada öğrenci alırken bu yıl YÖK’te alınan kararla Seramik ve Cam Tasarım ile Çini Sanatı ve Tasarım Programları müstakil birer program halinde öğrenci alacaktır.

Yüksekokulumuz bünyesinde bölüm ve programların öğrencilere yeni ufuklar kazandıracağına inanıyor, ihtiyaç duyulan alanlarda ülkemizin yetişmiş insan kaynaklarına farklı yeterlikteki bireyler kazandırmayı hedefliyoruz. Programların başta üniversitemiz ile öğrencilerimiz olmak üzere, şehrimize, bölgemize ve ülkemize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyor, öncesinde Seramik, Cam ve Çini Programı olarak öğrenci alan yüksekokul programımızın bu yıl Seramik ve Cam Tasarım ile Çini Sanatı ve Tasarım Programları olarak öğrenci alımına ilişkin kararların alınmasında emeği ve katkısı bulunan herkese teşekkür ederiz.

 

Üniversitemiz İznik Meslek Yüksekokulu bünyesinde öğrenci alan Önlisans Programlarının bu yıl ÖSYM tercih kılavuzunda kontenjanları şu şekildedir:

Çini Sanatı ve Tasarımı          : 20

Gıda Teknolojisi                     : 50

Harita ve Kadastro                 : 55

Mimari Restorasyon               : 60

Seramik ve Cam Tasarımı      : 25

Turist Rehberliği                    : 50

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [28-Tem-2020]

Haber Görüntüleme : [4.332]