Bursa Büyükşehir Belediyesi, Emlak ve İstimlak Dairesi Başkanlığı, Harita Şube Müdürlüğü tarafından Harita ve Kadastro Programı öğrencilerine İnsansız Hava Aracı (IHA) eğitimi düzenlenmiştir.
  Bursa Büyükşehir Belediyesi, Emlak ve İstimlak Dairesi Başkanlığı, Harita Şube Müdürlüğü  tarafından  Harita ve Kadastro Programı öğrencilerine İnsansız Hava Aracı (IHA)  eğitimi düzenlenmiştir.

Harita ve Kadastro Programı Fotogrametri dersi kapsamında Bursa Büyükşehir Belediyesi, Emlak ve İstimlak Dairesi Başkanlığı, Harita Şube Müdürlüğü tarafından dijital fotogrametri çalışmalarında son yıllarda yaygın olarak kullanılan İnsansız Hava Aracı (IHA) tarafından elde edilen görüntüler üzerinden sayısal modeller üretilerek bu ürünlerin kullanımı hakkında bilgi verilmiştir.

Haber Tarihi : [07-May-2019]

Haber Görüntüleme : [1.076]