Harita ve Kadastro Programı Kariyer Planlama Dersinin Konuğu Harita Mühendisi Özgür TEZÜRER Haritacılık Mesleği hakkında bilgiler vermiştir.

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi tarafından geliştirilen Kariyer Planlama Dersi kapsamında Harita ve Kadastro Programı birinci sınıf öğrencileri Öğr. Gör. Hüseyin EROĞLU öncülüğünde 09.11.2022 tarihinde saat 11:00’da Harita Mühendisi Özgür TEZÜRER ile yüz yüze olarak buluşmuştur. Harita Müh. Özgür TEZÜRER  kendi kariyer hikayesini öğrencilere aktarırken; hangi konuların daha önemli olduğunu ve alanında uzmanlaşmak isteyen kişilerin kendilerini nasıl geliştirmeleri gerektiği hakkında bilgiler vererek söyleşisini tamamlamıştır.

Harita Müh. Özgür TEZÜRER Kimdir?

1977 Yalova doğumlu olup, Üniversite eğitimini Yıldız Teknik Üniversitesi Harita Mühendisliği bölümde tamamlamıştır. Evli ve 1 çocuk babası olan Özgür  TEZÜRER,  kariyer sürecinde uzun yıllardır Yalova ilinde Harita Mühendisi olarak çalışmaktadır ve 4 yıl (2010-2014) Harita Mühendisleri Odası Yalova Şubesi Başkanlığını yürütmüştür.

Haber Tarihi : [14-Kas-2022]

Haber Görüntüleme : [834]