Kutuplardan İznik Gölüne İklim Krizi Gerçeği; Bilinçli Gençler İş Başında TÜBİTAK projesi kapsamında Çini Bezeme Atölye  Çalışması

7-11 KASIM 2022 Tarihlerinde düzenlenen “Kutuplardan İznik Gölüne İklim Krizi Gerçeği; Bilinçli Gençler İş Başında” TÜBİTAK projesi kapsamında, Çini Sanatı ve Tasarımı Program Başkanı Öğr. Gör. Mehmet ARAS “Çini Bezeme Atölye  Çalışmasıyla” gençlerle bir araya geldi.

Çini Sanatı ve Programı 2. Sınf öğrencilerimizden Zekiye Başgöncü ve Göktuğ Kocatürk ile birlikte, 40 genç lise öğrencisinin İznik Çinisi ile tanışarak deneyimlemeleri sağlanmıştır.

Haber Tarihi : [14-Kas-2022]

Haber Görüntüleme : [518]