ÇİNİ SANATI VE TASARIMI PROGRAM HOCALARI “ULUSLARARASI SERAMİK BİENALİ 2022 BURSA” ETKİNLİĞİNDE

Meslek Yüksekokulumuz “Çini Sanatı ve Tasarımı” ve “Seramik ve Cam Tasarımı” Programları öğrencilerimiz, Çini Sanatı ve Tasarımı Program Başkanı “Öğr. Gör. Mehmet ARAS” ve “Öğr. Gör. Gülseren KOÇ” eşliğinde “ULUSLARARASI SERAMİK BİENALİ 2022 BURSA” etkinlikleri kapsamında 3 Kasım 2022 tarihinde Hilton Bursa Convention Center’ da gerçekleşen; Meslek Yüksekokulumuz Kurucu Müdürü, Çini ve Seramik sanatı alanında yaşayan en önemli değerlerimizden biri olan Turgut TUNA’nın “Çiniden Porselene” ve “Çiniye Adanmış Bir Ömür Turgut TUNA” konu başlıklı seminerine katılım sağlamıştır.

Haber Tarihi : [09-Kas-2022]

Haber Görüntüleme : [605]