YÜKSEKOKULUMUZDA YANGIN VE SÖNDÜRME EĞİTİMİ VERİLDİ

Bursa Uludağ Üniversitesi AFET Yönetim Merkezi eğitmenleri tarafından 6 Ekim 2022 Perşembe günü İznik Meslek Yüksekokulu personeline ve öğrencilerine yönelik “Yangın ve Söndürme Eğitimi” verildi. Eğitim toplantısına Yüksekokul Müdür Yardımcısı Şahin Selim Yazıcı, akademik ve idari personel ile öğrenciler katıldı.

Yüksekokul seminer salonunda yapılan eğitim toplantısı Yüksekokul Sekreteri İsmail Özgören’in açılış konuşması ile başladı. Daha sonra Yangın Söndürme Eğitmeni İsmail Kartal ve yardımcısı Üzeyir Sülün tarafından, Yangın ve Söndürme Eğitimi, sunumlar ve videolar ile anlatıldı.

Yüksekokul bahçesinde toplantıya katılanlara Eğitmen Kartal tarafından, yangın çeşitleri, yangının ilk öğrenildiğinde nasıl müdahale edilmesi gerektiği, yangındın kurtulma yolları ve yangın söndürme aletinin kullanım şekli teorik ve pratik olarak gösterildi.

Haber Tarihi : [06-Eki-2022]

Haber Görüntüleme : [496]